toholammin fysioterapia logo

Toholammin Fysioterapia
Lampintie 2,
69300 Toholampi
puh. 06 885 499 

Toholammin Fysioterapia (y- tunnus 1865366-7) on toiminut vuodesta 2005, yhtiömuoto on osakeyhtiö. Toimitilat sijaitsevat Toholammin keskustassa Osuuspankin liiketalossa katutasossa, joten tiloihin on esteetön pääsy myös pyörätuolilla liikkuville. Varsinainen toimipisteemme on siis Toholammilla, mutta toteutamme lääkinnällisen kuntoutuksen palveluita koulu/päiväkoti/kotikäynteinä myös Lestijärvellä, Ullavassa ja Kannuksessa.

Yrityksen omistavat OMT- fysioterapeutti Mia Salmi ja fysioterapeutti, lymfaterapeutti Janne Joki-Korpela.  Yrityksen toimitusjohtaja on Mia Salmi. Toholammin fysioterapialla on lääninhallituksen lupa fysioterapiapalveluiden tuottamiseen.

Tarjoamme monipuolista fysioterapian osaamista tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoidossa, lastenfysioterapiassa ja aikuisneurologisten sairauksien hoidossa. Erikoisosaamista löytyy terapeuttisen harjoittelun, ortopedisen manuaalisen terapian alueelta (OMT) ja lastenfysioterapian aloilta. Meiltä löytyy myös lymfaterapiapalvelut ja meidän kautta on mahdollista hankkia lääkinnällisiä hoito/tukisukkia. Terapian tuloksia arvioidaan havainnoimalla, haastattelemalla ja mittaamalla. Hyvän hoidon ja palvelun takaamiseksi kouluttaudumme säännöllisesti.

Asiakaskuntamme koostuu lääkärin lähetteellä käyvistä yksityisasiakkaista, mutta usein hoitoon hakeudutaan myös ilman lääkärin lähetettä. Yrityksellämme on sopimus KELA:n lääkinnällisen kuntoutuksen palveluista, myös Kuntayhtymä Kiuru ostaa yritykseltämme ostopalveluna mm. lastenfysioterapiaa ja muita kuntoutuspuolen palveluita. Tuotamme ostopalveluita myös useille yrityksille.

yrityskuva